English | Tuotehakemisto | Tietosuojaseloste

Puh. (09) 3517 9290

Ota yhteyttä
tuotesivun yläkuva

Kokonaisratkaisut

kontti.jpgSuunnittelemme toimivan kokonaisratkaisun

 

Usein pelkkä laatikko ei riitä. Suunnittelemme tuotteellesi laatikon tai kontin lisäksi tarvittavat sisäosat ja mahdolliset vaimentimet.

Optimoimme tarvittavat vaimenninmateriaalit juuri sinun tuotteellesi sopivaksi. Emme ole sidoksissa mihinkään yksittäiseen materiaaliin vaan voimme valita kuitupohjaiset (aaltopahvi, PadPak) tai muovipohjaiset vaimentimet (EPS, EPE, EPP, PE)

 

 

 


lava.jpg


Kuormalavat

Toimitamme myös erikoismittaiset kuormalavat. Vaneriset tai uunikuivatut KD-leimatut puulavat on suunniteltu erityisesti vientitoimituksiin.

 

 

 padpak_application_block_brace01.jpg

 

 

PadPak ja FillPak

ovat kuitupohjaisia pakkaustäytteitä, joilla vaimennus ja tuenta on helppo tehdä painavillekin tuotteille.

 

 

 

 solumuovi.jpg

 

Solumuovi

on erinomainen pakkausmateriaali herkästi rikkoutuville tuotteille. Pakattavan tuotteen varastointi ja kuljetusolosuhteiden mukaan valittavissa seuraavat vaihtoehdot:

EPS - paisutettu polystyreeni
EPP - paisutettu polypropeeni
EPE - paisutettu polyteeni

 PE_vaimennin.jpg

 

Pe-vaimennin

on edullinen tapa suojata herkät tuotteet iskuilta ja tärinältä. Materiaalivaihtoehtoja on runsaasti - myös antistaattisena. Työkalukustannukset ovat alhaiset. PE-LD kierrätetään 04-luokassa.

 

 

 

 


 

kuituvalos.jpgKuituvalos 

Puukuidusta tai keräyskuidusta valmistettu kuituvalos vaimentaa tehokkaasti iskut ja tärinät. Kevyt ja kestävä vaimennin on muotoiltavissa muotin avulla tuotteen vaatimusten mukaan.