English | Tuotehakemisto | Tietosuojaseloste

Puh. (09) 3517 9290

Ota yhteyttä
tuotesivun yläkuva

Fillpak TTC

FillPakTTC_converter.jpg Leikkurilla varustettu Fillpak TTC sopii suuremmille volyymeille, joissa pakkaaminen tapahtuu useissa eri pisteissä, kuten maahantuojat ja varaosien toimittajat. Asentamalla laite erikseen jokaiseen pakkauspisteeseen vältetään turha ja aikaa vievä materiaalin hakeminen.  

 

Laite voidaan kiinnittää pakkauspöytään tai käyttää lattiatelinettä. Pyörivä varsi mahdollistaa käytön molemmin puolin pakkaustasoa. Pienikokoinen Fillpak TTC on nopea (1,4 m/s). Nopeuden mahdollistaa laskostettu paperi. Yhdestä nipusta paperia saadaan 1,5 m2 täytettä. Paperinippu on kevyt ja vaivaton vaihtaa.

 

FillPak TTC muokkaa voimapaperin pehmusteeksi, joka on muodoltaan tehokkain ja edullisin tapa täyttää tyhjä tila pakkauslaatikossa. FillPak TTC on nopea, helppokäyttöinen ja pölytön, ympäristöystävällinen materiaali on 100 % kierrätettävää.

 

FillPak TTC sopii pienen kokonsa ansiosta erinomaisesti tiloihin, joissa on useampi pakkauspiste. Vakiotoimitukseen kuuluu pöytäasennusteline ja jalkapoljin. Lisävarusteina saatavana lattia-asennusteline tai -jalusta, toinen jalkapoljin sekä rullarataan asennettava polvikytkin.

 

Yhteensopiva paperi

tilauskoodi

tuote

 g/m2 pituus m rl/lava
5088 Fillpak TT paperi 50 500 48