English | Tuotehakemisto | Tietosuojaseloste

Puh. (09) 3517 9290

Ota yhteyttä
tuotesivun yläkuva

FillPak TT

fillpaktt.jpgFillpak TT on omiaan linjoille, joissa pakkaaminen tapahtuu useissa eri pisteissä, kuten maahantuojat ja varaosien toimittajat. Asentamalla laite erikseen jokaiseen pakkauspisteeseen vältetään turha ja aikaa vievä materiaalin hakeminen.

 

Laite voidaan kiinnittää pakkauspöytään tai käyttää lattiatelinettä. Pyörivä varsi mahdollistaa käytön molemmin puolin pakkaustasoa. Pienikokoinen Fillpak TT on nopea (1,4 m/s). Nopeuden mahdollistaa laskostettu paperi. Yhdestä nipusta paperia saadaan 1,5 m2 täytettä. Paperinippu on kevyt ja vaivaton vaihtaa.

 

FillPak TT muokkaa voimapaperin pehmusteeksi, joka on muodoltaan tehokkain ja edullisin tapa täyttää tyhjä tila pakkauslaatikossa. FillPak TT on nopea ja helppokäyttöinen, ympäristöystävällinen 100 % kierrätettävä materiaali. FillPak TT on pölytön.

 

FillPak TT sopii pienen kokonsa ansiosta erinomaisesti tiloihin, joissa on useampi pakkauspiste. Vakiotoimitukseen kuuluu pöytäasennusteline ja jalkapoljin. Lisävarusteina saatavana lattia-asennusteline tai -jalusta, toinen jalkapoljin sekä rullarataan asennettava polvikytkin.

 

 


 

 

 Yhteensopiva paperi

tilauskoodi

tuote

 g/m2 pituus m rl/lava
5088 Fillpak TT paperi 50 500 48